Kafkas dans ekibi kiralama


‘’ Geçmişini unutanlar, geleceğe kör bakarlar’’ sözünden yola çıkarak hazırlanan ekip çalışmalarımız, sizlere geçmişle gelecek arasında köprüler kurmaya devam etmektedir. Kafkas dans ekibimiz sizlere en az 4 kişi ve 10 kişilik grubuyla birçok organizasyonda görev almışlardır.

 

Yöresel Halk Oyunlarımızı ve Kafkas Halk oyunlarını icra edebilen diğer ekibimiz ise sizlere unutamayacağız anlar yaşatmak için her daim hizmetinizde... Sizlerin talepleriyle en az 6 kişiden oluşabilen gruplarımız isteğe bağlı olarak fazlalaştırılabilmekte olup, festival şenlik özel gün ve gecelerin aranılan ekipleri arasında olmaktan gurur duyar. ( Ses- Işık – Görüntü Sistemleri ve Sahne kurulumu isteğe tabidir. )

 

Toplanti etkinlik ve acilislarda profesiyonel kadromuz ile sizlerle.. İletisim: 0553 241 40 67  #istanbulkafkas #danskafkas #massadans #qartuli #kafkas #etkinlik #dernekacilisi #kafkasdans #acharuli #azeri #cerkes #abhaz #dernekgecesi #acilis #dansekibi #sakarya #bursa #istanbul #dans #kocaeli #izmit #halkoyunlari #folkdance #gurcudanslari #gürcü #saqartvelo #dancer #georgiandance #georgianfolkdance #artvin #gürcü